Formular de căutare

Înapoi la Newsroom

Trenul Hyperion II, finantat de BRD si BRD Sogelease, a facut astazi calatoria inaugurala

13 Sep 2015

Compania Softronic a inaugurat astazi cel de al doilea tren Hyperion. Calatoria inaugurala a avut ca punct de plecare Gara Craiova si punct terminus Gara de Nord din Bucuresti.

Noua rama a fost inaugurata simbolic, in Gara de Nord,  in prezenta conducerilor BRD Groupe Société Générale si BRD Sogelease, finantatorii investitiei, si a presedintelui Consiliului de Administratie al grupului Softronic, fabricant si operator feroviar.

Noul tren va opera pe ruta Craiova - Bucuresti - Brasov incepand cu ultima decada a lunii septembrie.

Trenul Hyperion este fabricat de compania Softronic, singurul fabricant de locomotive si rame electrice din Europa de Est.

Hyperion este un tren multi-unit modern ce poate transporta in conditii optime de confort 188 pasageri. Trenul are patru vagoane dotate cu aer conditionat, internet, prize 220V, automat pentru cafea si o mica biblioteca.

BRD-Groupe Société Générale este cea de-a doua banca din Romania dupa totalul activelor. BRD - Groupe Société Générale are 2,2 milioane de clienti si opereaza o retea de 845 de unitati. BRD ocupa o pozitie importanta pe piata romaneasca a cardurilor avand 2,2 milioane de carduri emise  si o retea de acceptare de peste 26 000 POS-uri si 1 500 ATM-uri. Cu operatiuni de factoring de 960 milioane de euro in 2014, BRD este liderul pietei de factoring din Romania. Activele totale ale bancii erau, la sfarsitul lunii iunie 2015, de 47,1 mld RON.

BRD face parte din Grupul Société Générale, unul dintre cele mai mari grupuri europene de servicii financiare. Grupul are 148 000 de angajati in 76 de tari si 32 de milioane de clienti in intreaga lume, in trei activitati-cheie:

Retail banking in Franta
Retail banking international, servicii financiare si asigurari
Corporate & investment banking, private banking, administrare de active si servicii pentru investitori

www.brd.ro; facebook;

Articole asemănătoare