Formular de căutare

Înapoi la Newsroom

In urma incheierii unei noi conventii de colaborare cu APIA, BRD finanteaza fermierii din sectorul vegetal

27 Jan 2013

BRD - Groupe Societe Generale a incheiat de curand o noua conventie de colaborare cu APIA (Agentia de Plati si Interventie in Agricultura) in baza careia vor fi acordate credite pentru finantarea capitalului de lucru beneficiarilor Platilor Nationale Directe Complementare in sectorul vegetal, campania 2012.
 

Fermierii pot beneficia de prefinantarea a maximum 80% din valoarea sumelor certificate prin Adeverinta APIA, creditele fiind acordate pana cel tarziu la data virarii subventiilor de catre APIA in conturile beneficiarilor, dar nu mai tarziu de 30.06.2013 (inclusiv).
 

BRD pune la dispozitie o gama diversificata de produse destinate finantarii agriculturii venind in sprijinul fermierilor cu solutii specifice pentru finantarea activitatii curente (creditul de campanie agricola, creditul in baza certificatelor de depozit "Primul Siloz", credite de prefinantare a subventiilor APIA - SAPS / Axa II / Bunastarea animalelor / PNDC Zoo) si pentru finantarea investitiilor.
 

BRD - Groupe Société Générale este cea de-a doua banca din Romania dupa totalul activelor si are cea de-a patra capitalizare bursiera la BVB. BRD face parte din Grupul Société Générale, unul dintre cele mai mari grupuri de servicii financiare din zona euro.

 

Articole asemănătoare