Formular de căutare

Descarcă aplicația

Descarcă aplicația

CE ESTE CASHBACK?

CASHBACK este programul care te ajută să câștigi bani direct în cont sau să primești reduceri (vouchere/cupoane) pentru fiecare tranzacție pe care o efectuezi cu cardul BRD la parteneri. Îl găsești în YOU BRD.

CUM FUNCTIONEAZA?

1. Caută ofertele potrivite pentru tine - Verifică periodic lista de oferte pentru a vedea ce este nou, caută și filtrează în funcție de preferințele tale de cumpărături. Ofertele pot include: cashback direct în cont sau vouchere/cupoane.

2. Descoperă ofertele - Află toate detaliile și condițiile specifice.

3. Activează - Activează ofertele care te atrag și începe colecționarea recompenselor.

La prima accesare a programului toate ofertele vor fi active. Ofertele lansate ulterior vor necesita activare. Citește cu atenție condițiile ofertelor personalizate, acestea sunt specifice fiecărui partener.

Parteneri

Am strâns la un loc toți partenerii de la care poți obține reduceri sau banii înapoi direct în cont.

Activează
aplicația    

CINE CAUTĂ RĂSPUNSURI GĂSEȘTE   

Primul pas pe care trebuie să îl faci este să intri în App Store sau Google Play, cauți YOU BRD, o descarci. Activezi YOU. Ești pregătit pentru banking.
Daca vrei să știi fiecare particularitate YOU, ți-am pus la dispoziție ghiduri de folosire, pe care le găsești aici.
Daca vrei să știi fiecare particularitate YOU, ți-am pus la dispoziție ghiduri de folosire, pe care le găsești aici.
Cashback este o nouă funcționalitate accesibilă din aplicația de mobile banking YOU BRD, care îți oferă cashback și alte beneficii pentru cumpărăturile efectuate cu cardul de debit sau de credit BRD la comercianții parteneri în condițiile menționate în oferte. Citește cu atenție condițiile ofertelor, acestea sunt specifice fiecărui partener.
Vei beneficia automat de noua funcționalitate CASHBACK direct din aplicația de mobile banking YOU BRD dacă ai un card de debit sau de credit activ, în calitate de persoană fizică. Trebuie doar să accesezi aplicația mobilă YOU BRD și să apeși pe bannerul CASHBACK.
Este simplu, trebuie să:

  1. activezi ofertele la comercianții parteneri și
  2. să plătești cu cardul tău BRD respectând termenii ofertelor fiecărui comerciant.

La prima accesare a programului toate ofertele vor fi active. Ofertele lansate ulterior vor necesita activare manuală. Unele oferte pot fi valorificate numai prin accesarea website-ului comerciantului partener direct din aplicația mobilă YOU BRD, prin link-ul dedicat indicat în descrierea ofertei. Este recomandat ca finalizarea comenzii pe website să fie realizată în scurt timp de la accesarea prin intermediul linkului, astfel încât să fie evitată pierderea conexiunii.
Beneficiile oferite în cadrul programului CASHBACK sunt: bani în cont (cashback) sau alte reduceri de tip: voucher/cupon. Este important să citești cu atenție detaliile fiecărei oferte pentru a te asigura că tranzacțiile efectuate sunt eligible pentru cashback sau voucher/cupon, pentru a îți maximiza beneficiile.
Voucherele regăsite în oferte pot fi de două tipuri:
  • reducere procentuală sau fixă din valoarea cumpărăturilor
  • un produs/serviciu gratuit oferit de comerciantul partener

Acestea vor fi disponibile sub forma de cod alfanumeric, cod QR, cod EAN sau imagine. Pentru a putea beneficia de vouchere este necesar să îndeplinești condițiile specifice prezentate în oferta comerciantului.
Există comercianți parteneri care oferă același beneficiu tuturor clienților (ex. procent de cashback, reducere voucher etc) dar și oferte care sunt personalizate la nivel de client în funcție de comportamentul tranzacțional al acestuia.
În meniul ‘’Altele” se poate dezactiva programul de loialitate prin apăsarea butonului ‘’Dezactivează CASHBACK”. După dezactivare nu vei mai primi banii înapoi în cont pentru plățile cu cardul tău BRD decontatate începând cu data la care te-ai dezactivat.
Poți reactiva oricând programul cu un singur click pe bannerul CASHBACK - pagina “Acasă” din aplicația de mobile banking YOU BRD. În cazul în care alegi să te reinscrii în program în mai puțin de 3 luni de la retragere, toate ofertele activate și istoricul cashback ului tău vor fi păstrate exact cum erau la momentul dezactivării. Ofertele noi lansate în timpul absenței tale și care sunt încă disponibile, precum și cele adăugate după reînscriere, trebuie activate manual. Dacă alegi să reactivezi modulul după mai mult de 3 luni, toate ofertele disponibile în momentul reinscrierii vor fi activate automat în momentul accesării modulului CASHBACK.

CONTACTEAZĂ-NE PENTRU
MAI MULTE DETALII   

Toate câmpurile marcate cu * sunt obligatorii!