Formular de căutare

Expert Medical - Finanțare pentru medici

Segmentul dedicat medicilor
BRD Expert Medical

Continuă să salvezi lumea; noi îți oferim sprijinul nostru prin oferta noastră financiară dedicată profesiilor liberale și profesiilor liberale organizate ca persoane juridice ce aparțin sectorului medical.

Împreună construim viitorul medical

Pachete de cont curent

Zi de zi, îți dai toată silința să faci lumea un loc mai bun. Noi am creat mai multe soluții financiare, prin care să îți eficientizezi cheltuielile și timpul cu banca, plătind un singur abonament lunar fix dedicat profesiilor liberale și profesiilor liberale organizate ca persoane juridice (ofertă aplicabilă companiilor cu o cifra de afaceri sub 1 milion de euro, care activează în sectorul medical).

COMPARATOR PACHETE DE CONT CURENT

 

Pachete Cont Curent - persoane fizice

 

Avem pentru tine pregătită o gamă variată de Pachete de Cont Curent din care să alegi în calitate persoană fizică reprezentantă a sectorului medical.

Alege-ți pachetul potrivit

Oferta de finanțare

Tu ai curajul de a fi propriul mentor. Fie că vrei să îți modernizezi cabinetul, să îl extinzi sau să îți cumperi echipament medical de ultima generație, finanțează-ți investiția la BRD printr-un credit de investiții adaptat nevoilor tale.

 

Finanțare investiții profesii liberale

Am pregătit pentru tine o ofertă de finanțare dedicată planurilor de dezvoltare în calitate de reprezentant al sectorului de profesii liberale.

Ofertă finanțare Vezi oferta
Finanțare investiții persoane juridice

Am pregătit pentru tine o ofertă de finanțare dedicată planurilor de dezvoltare în calitate de reprezentant al sectorului de profesii liberale organizate ca persoane juridice.

Ofertă finanțare Vezi oferta

 

Aplică online

Finanțare investiții persoane fizice

Dacă te regăsești în categoria reprezentanților persoane fizice a segmentului medical, atunci creditul de nevoi personale Expresso este ajutorul de care ai nevoie pentru finanțarea proiectelor tale.

Află mai multe detalii

Finanțarea activității zilnice

Linia de credit pentru finanțarea activității curente, pentru nevoi permanente de lichidități

Capital de lucru pentru acoperirea nevoilor curente de capital de lucru

Scrisori de garanție bancarǎ pentru licitații, buna execuție și performantă, restituire avans de bună plată, etc.

Descoperit autorizat de cont cu card Business pentru acces oricând la fonduri; având ca destinație plata de bunuri și servicii prin POS la comercianți

Cardul de credit business practic și comod, îți acoperă nevoile curente printr-o linie de credit pe doi ani și prin care beneficiezi de:

  • Dobândă zero în perioada de grație pentru orice cumpărături prin POS sau internet, în țară sau străinătate
  • Asigurare de călătorie gratuită pentru călătoriile în străinătate, pe durata acestora
  • Comision zero la plata cu cardul, inclusiv online
  • Control asupra tranzacțiilor efectuate
  • Posibilitatea recuperării TVA-ului plătit transfrontalier
  • Acces la programul Mastercard Premium & Business*
  • Acces gratuit și neliminat pentru tine, prin prezentarea cardului de credit business BRD și a biletului de avion, în lounge-urile aeroporturilor: Avram Iancu din Cluj, Traian Vuia din Timișoara, Henri Coandă din București, Viena Sky&JET

*vezi oferta completă pe mastercard.ro

 

Aplică online

Card de Credit - persoane fizice

Dacă te regăsești în categoria reprezentanților persoane fizice a segmentului medical îți punem la dispoziție un card de credit prin care poți face cumpărături oriunde în lume în 6 rate fără dobăndă* sau prin care îți poți refinanța actualul card de cumpărături în 36 de rate fără dobandă**.

Află mai multe detalii

*Rate fără dobândă pentru plăți de minimum 200 de lei, la comercianți sau online, din tara sau strainatate. 

**Pentru refinanțare oferta standard este de 36 de rate cu dobândă 16,9% p.a. Oferta promoțională disponibilă până la 31.12.2022.

 

 

Asigurări

 

Odată ce te-ai asigurat că visurile tale sunt protejate, poți să-ți continui liniștit drumul și să te bucuri de roadele investițiilor tale.

Cu asigurarea atașată creditului pentru imobile, vehicule sau echipamente îți protejezi investițiile împotriva incendiilor, calamităților sau evenimentelor nefericite.

Prin intermediul parteneriatelor încheiate de către banca, beneficiezi de costuri avantajoase, confort și salvezi timp: plătești primele de asigurare direct din cont, fără a fi necesara deplasarea la bancă.

Ofertă economisire și investiții

Tratǎm planurile tale încă de la stadiul de dorință cu seriozitatea unui profesionist. Pentru a nu fi luat prin surprindere de momente neașteptate trebuie sǎ știi cum sǎ monitorizezi și sǎ ai control asupra cheltuielilor lunare.

Astfel, îți propunem un obicei sănătos, care aduce disciplina pe plan financiar și îți permite o mai bună planificare a cheltuielilor lunare, care poate da valoare resurselor tale.

Totul poate începe cu subscrierea programată în fonduri de investiții: fără sumă minimă, poți oricând sa dispui de sumele acumulate fără costuri sau penalizari și de asemenea zero comisioane de subscriere/răscumpărare.

Iar dacă te gândești la o modalitate de diversificare a resurselor, află că fondurile de investiții îți permit să investiți pe piețele monetare, de obligațiuni și acțiuni, oferindu-ți o gamă variată de plasamente și tehnici personalizate de gestiune.

Pe lângă fondurile de investiții poți opta pentru o gamă variată de instrumente de investiții precum depozite cu randament indexat, plasamente în titluri de stat sau piețe de capital.

Credite imobiliare - persoane fizice

Habitat

 

E timpul să te muți la casa ta și
să te bucuri de
dobândă avantajoasă

Află mai multe

Habitat Verde

 

Ia-ți casă verde cu perspectivă de viitor.
Dobândă
fixă

Află mai multe

Noua Casă

 

Acasă e mereu locul unde te simți în largul tău
avans de minim 5%

Află mai multe