Formular de căutare

Manifesto BRD
Creștem, gândim și finanțăm proiecte, companii, afaceri pentru generația de azi și cea de mâine. Pentru o lume curajoasă, care pune în centrul ei grija pentru planetă, dar și pentru oameni. O lume în care sunt promovați oamenii și ideile noi, din cultură, educație, sport și societate. O lume diversă, care are respect pentru toate vocile și formele de expresie democratice. O lume în care învățarea este continuă, iar inițiativa, competiția și performanța sunt importante. O lume care nu lasă niciun copil sau tânăr în urmă. O lume în care știința și tehnologia nu sunt nici miracole și nici fatalități, ci domenii în care investim conștient pentru că știm că datorită lor am ajuns la cel mai înalt standard de viață cunoscut vreodată.

Citește mai mult

Nu credem în hazard. Deciziile legate de felul în care se transformă societatea noastră ne aparțin tuturor. Și, pentru ca ele să fie corecte, este esențial să fim informați, indiferent de vârstă sau de domeniul căruia ne-am dedicat. Nu avem toate răspunsurile și cu siguranță facem greșeli, ezităm sau chiar ne întoarcem din drum. Dar este important să avem o conversație continuă despre felul în care evoluează societatea de azi. Un dialog la care să participăm cu toții și care să se traducă în acțiune.

Dezvoltarea unei societăți nu este legată exclusiv de aspecte economice, de venituri sau calcule. Judecăm dezvoltarea după impactul pe care îl are asupra oamenilor, asupra opțiunilor, posibilităților și mai ales a libertăților lor. După capacitatea noastră de a lăsa generațiilor viitoare resurse suficiente, de toate felurile, de la natură până la cultură.

Ne angajăm cu pasiune și responsabilitate să contribuim la construirea acestei lumi noi, și o putem face punând la un loc oameni, idei și resurse. O putem face doar împreună cu tine, partener, client, profesor, tânăr artist, cu tine, robotician sau antreprenor tech, cu tine, activist pentru diversitate sau voluntar pentru mediu. Pentru că viitorul îl faci tu, prin gesturile și mai ales, prin alegerile tale. Iar noi suntem aici să te sprijinim.

Pentru că tu ești viitorul!

Vezi mai puțin

Planetă
și Oameni

Meseria noastră este legată de resurse financiare și este datoria noastră să fim transparenți cu ceea ce finanțăm, cum finanțăm și care este impactul acestor alegeri asupra societății.

Raport de sustenabilitate 2022

Consultă raportul
nostru aici

Vedem această lume nouă ca o oportunitate uriașă de a schimba felul în care imaginăm produsele de consum, adaptăm modelele de business și îi acompaniem pe clienți în tranziția spre o economie mai sustenabilă, justă față de oameni, resurse, planetă.

François Bloch, CEO BRD