Formular de căutare

Expresso - Bankata

AFLI IMEDIAT CE RATE ȘI DOBÂNZI POȚI AVEA LA EXPRESSO

1. Care este suma de care ai nevoie? LEI

2. Pe ce perioadă dorești să achiți suma?

3. Vreau să încasez venitul la BRD

4. Modalități de rambursare

Prima rată

0 LEI

Total de plată

0 LEI

DAE

0 %

Dobândă

0

Vezi scadențar

Rata dobânzii este cuprinsă între 8,95% și 20,10% și este oferită clienților în funcție de o serie de elemente avute în vedere în analiza cererii de credit, precum istoricul relației cu banca, vechimea și stabilitatea la locul de muncă, constanta veniturilor, existența unui istoric de creditare și modul în care au fost rambursate creditele deținute până în prezent etc. Pentru detalii, aplică acum și te vom contacta noi cu toate informațiile pentru a obține creditul.

IA-ȚI CREDITUL EXPRESSO ÎN CÂȚIVA PAȘI SIMPLI

01

Asigură-te că îndeplinești aceste condiții

- Ești cetățean român, ai minim 18 ani, dar nu mai mult de 76 ani la finalizarea creditului
- Ești deja client BRD
- Ești salariat și ai veniturile înregistrate la ANAF sau încasate într-un cont BRD
- Ești pensionar cu venituri încasate într-un cont BRD
- Ai o vechime neîntreruptă la actualul loc de muncă de minim 12 luni
- Nu ai restanțe curente șî nu ai înregistrat restante semnificative la alte credite, în trecut.
- Nu ai deja o cerere depusă într-o unitate BRD pentru obținerea unui credit de consum.
- Ești interesat de un credit în nume propriu (sumă nouă sau refinanțare), fără alt co-împrumutat
- Dacă ai nevoie de suport poți consulta Ghidul aici
Notă: creditele acordate 100% online nu au asigurare de viață

02

Completează
formularul

Lasă-ne datele tale în formularul de mai jos sau vino în cea mai apropiată agenție BRD pentru oferta de finanțare care ți se potrivește.

03

Finalizează
contractul

După aprobarea împrumutului, încheiem contractul de credit și efectuăm ordinele de plată necesare în vederea închiderii creditelor refinantațe.

04

Completează datele necesare analizei creditului

Semnează acordul ANAF și alege contul în care vrei să îți transferăm banii

CU CREDITUL EXPRESSO, AI PARTE DE O MULȚIME DE BENEFICII

Dobânzi fixe între 9,45% și 18,99%

Adaptate situației tale financiare și personale

Fără adeverință de venit

Dacă ești salariat și ai veniturile înregistrate la ANAF

5 ani

Perioadă maximă de creditare

130.000 lei

Sumă maximă finanțată

Perioada de grație

De pana la 6 luni la plata capitalului, timp în care plătești doar dobânda și asigurarea de viață.

Asigurarea de viață atașată creditului

Pentru care plătești lunar 0,09% aplicat la sold (dacă optezi pentru asigurarea de viață distribuită de BRD, în calitate de agent afiliat la BRD asigurări de viață).

Și mai multe beneficii

Află ce credit îți aduce beneficiile de care ai nevoie pentru îndeplinirea planurilor tale. Află mai multe

IATĂ TOT CE TREBUIE SĂ ȘTII!

Încă nu ești convins ce tip de credit se potrivește nevoilor tale?

 

Oricare ar fi planurile tale, noi dorim să le susținem

Răspunde rapid la 5 întrebări și află ce produs de creditare este potrivit pentru planurile tale de viitor.

 

AFLĂ MAI MULTE

Se acceptă o gamă largă de venituri pentru Creditul Expresso: salarii, pensii, dividende, drepturi de autor, chirii, până la venituri din activități independente. Poți obține o sumă mai mare dacă aduci și veniturile a maximum 3 co-împrumutați.
Toate verificările legate de veniturile tale salariale sunt realizate acum integral automat, fără a mai fi nevoie de adeverință de venit din partea angajatorului. Această procedură simplificată ne permite să îți acordăm creditul mult mai rapid și cu un număr minim de documente.

Numai în cazul în care informațiile recuperate de la ANAF nu sunt complete, ne rezervăm dreptul de a solicita documente justificative de venit.
Ești în siguranță pe întreaga perioadă de creditare prin încheierea unei asigurări de viață care îți oferă ție și familiei tale protecție în cazul unor evenimente neprevăzute (somaj, incapacitate de muncă, invaliditate totală sau deces). Polița se încheie în momentul semnării contractului de credit, pentru întreaga perioadă de creditare.
  • Dobândă fixă pe toată perioada de creditare, cuprinsă între 8,95% și 17,77%, oferită în funcție de o serie de elemente avute în vedere în analiza cererii de credit, precum istoricul relației cu banca, vechimea și stabilitatea la locul de muncă, constanta veniturilor, existența unui istoric de creditare și modul în care au fost rambursate creditele deținute până în prezent etc.
  • Dobânzi preferențiale dacă îți încasezi salariul în cont la BRD
  • Credit de până la 130.000 Lei, fără garanții imobiliare, sau, dacă ai nevoie de o sumă mai mare, adaptată nevoilor tale, Expresso NonStop în Lei îți oferă finanțarea de care ai nevoie.
  • Poți opta pentru o perioadă de grație parțială, timp în care nu se achită capital, de până la 6 luni
Vei găsi informațiile necesare la Comisioane și dobânzi .
În cazul în care dorești să refinanțezi credite acordate ulterior datei de 8 iulie 2020 sau ai nevoie și de o sumă suplimentară de bani, îți punem la dispoziție creditul Expresso acordat pe maxim 5 ani

 

 

Află mai multe despre oferta completă de refinanțare de la BRD

GATA, TE-AI HOTĂRÂT?

Scrie-ne și te vom contacta noi cu toate informațiile pentru a obține creditul!

Mulțumim, am primit cererea ta!

Toate câmpurile marcate cu * sunt obligatorii!


*Rata dobânzii este cuprinsă între 9,45% și 18,99% și este oferită clienților în funcție de o serie de elemente avute în vedere în analiza cererii de credit, precum istoricul relației cu banca, vechimea și stabilitatea la locul de muncă, constanta veniturilor, existenta unui istoric de creditare și modul în care au fost rambursate creditele deținute până în prezent etc. 

Exemplu reprezentativ valabil la 18.08.2023, calculat pentru un credit de nevoi personale EXPRESSO, în valoare de 35.000 lei, acordat 100% online pe o perioadă de 5 ani și rambursat în 60 de rate lunare egale, cu încasarea venitului în cont BRD, existenta unei asigurari de viata si contractarea unui pachet de produse și servicii: dobândă fixă de 9,99%/ an, DAE 12,18%, valoarea primei sume lunare de plată 788,98 lei, ulterior descrește ca urmare a diminuării primei de asigurare, valoarea totală plătibilă 46.108,89 lei, care include comision de analiză dosar 0 lei, administrare lunară cont curent asociat creditului zero lei (cost valabil pe perioada deținerii unui pachet de produse și servicii) și asigurarea de viaţă optionala: 0,13% pe lună, percepută la soldul creditului (dacă optezi pentru asigurarea distribuită de BRD, în calitate de agent afiliat al Asiguratorului BRD Asigurări de Viață). În cazul în care renunți la pachetul de produse și servicii, comisionul de administrare lunară cont curent devine 6 lei. Detalii privind pachetele de produse și servicii găsești pe brd.ro/carduri și conturi/pachete de cont curent.

Înainte de a lua decizia de a te împrumuta, analizează caracteristicile și implicațiile creditului. Asigură-te că ai înțeles riscurile asociate contractelor de credit, în principal cu privire la fluctuația veniturilor tale.