Formular de căutare

Expresso Verde - Bankata
1. Care este suma de care ai nevoie? LEI

2. Pe ce perioadă dorești să achiți suma?

3. Vreau să încasez venitul la BRD

4. Avans minim de

5. Clasa energetică

6. Modalități de rambursare

Prima rată

0 LEI

Total de plată

0 LEI

DAE

0 %

Dobândă

0

Vezi scadențar

CE PRODUSE SUSTENABILE POȚI LUA CU EXPRESSO VERDE

01

Mașini electrice
sau hibrid

De tip plug-in cu emisii de carbon sub 50gCO2/km

02

Echipamente verzi
pentru mobilitatea personală

Biciclete/ biciclete electrice, trotinete/ trotinete electrice, motorete/scutere electrice etc.

03

Echipamente care folosesc
energie regenerabilă

Panouri solare/fotovoltaice, pompe de caldură, boilere, convectoare, colectoare și instalații auxiliare, unități de stocare a energiei termice și electrice produsă din sursă regenerabilă etc.

04

Echipamente ce îmbunătățesc
eficiența energetică a locuinței

Încadrate în clasa de eficiență energetică A sau B: ferestre tip termopan, centrale termice, inclusiv instalații auxiliare și boilere, echipamente de aer condiționat

Cu Creditul Expresso Verde ai o mulțime de beneficii

Dobânzi fixe între 8,75% și 15,79%

Adaptate situației tale financiare și personale

130.000 lei

Valoarea maximă a creditului

Fără garanții

Imobiliare sau asupra mașinii

Documentație de venit simplificată

Pentru venituri din salarii sau pensii raportate la ANAF

Pe bază de factură sau alt document contabil

Primit de la vânzător și un alt document din care să reiasă consumul CO2, dacă îți cumperi o mașină, sau încadrarea în clasa de eficiență energetică, dacă îți cumperi echipamente pentru locuință

IATĂ TOT CE TREBUIE SĂ ȘTII!

  • Dobândă fixă pe toată perioada de creditare, cuprinsă între 8,75% și 15,79%, oferită în funcție de o serie de elemente avute în vedere în analiza cererii de credit, precum istoricul relației cu banca, vechimea și stabilitatea la locul de muncă, constanta veniturilor, existența unui istoric de creditare și modul în care au fost rambursate creditele deținute până în prezent etc.
  • Credit de până la 130.000 Lei, fără garanții imobiliare
  • Nu ai nevoie de multe documente! Vii cu factura (sau un alt document contabil) primită la vânzător și un alt document din care să reiasă consumul CO2, dacă îți cumperi o mașină, sau încadrarea în clasa de eficiență energetică, dacă îți cumperi echipamente pentru locuință
Ești în siguranță pe întreaga perioadă de creditare prin încheierea unei asigurări de viață care îți oferă ție și familiei tale protecție în cazul unor evenimente neprevăzute (somaj, incapacitate de muncă, invaliditate totală sau deces). Polița se încheie în momentul semnării contractului de credit, pentru întreaga perioadă de creditare.
Se acceptă o gamă largă de venituri pentru Creditul Expresso Verde: salarii, pensii, dividende, drepturi de autor, chirii, până la venituri din activități independente. Poți obține o sumă mai mare dacă aduci și veniturile a maximum 3 co-împrumutați.
Vei găsi informațiile necesare la Comisioane și dobânzi.
CREDITUL EXPRESSO VERDE: BENEFICII PE TERMEN LUNG ȘI BUNĂSTARE SPORITĂ.

CREDITUL EXPRESSO VERDE: BENEFICII PE TERMEN LUNG ȘI BUNĂSTARE SPORITĂ.

GATA, TE-AI HOTĂRÂT?

Scrie-ne și te vom contacta noi cu toate informațiile pentru a obține creditul!

Mulțumim, am primit cererea ta!

Toate câmpurile marcate cu * sunt obligatorii!


*Rată dobânzii este cuprinsă între 8,75% și 15,79% și este oferită clienților în funcție de o serie de elemente avute în vedere în analiză cererii de credit, precum istoricul relației cu banca, vechimea și stabilitatea la locul de muncă, constanța veniturilor, existența unui istoric de creditare și modul în care au fost rambursate creditele deținute până în prezent etc.

Exemplu reprezentativ valabil la 05.07.2022, calculat pentru un credit de nevoi personale EXPRESSO Verde, în valoare de 35.000 lei, acordat pe o perioadă de 5 ani și rambursat în 60 de rate lunare egale, cu opțiunea de contractare a unui pachet de produse și servicii: dobândă fixă de 9,79%/an, DAE 11,71%, valoarea primei sume lunare de plată 771,53 lei, ulterior descrește că urmare a diminuării primei de asigurare, valoarea totală plătibilă 45.639,33 lei, care include comision de analiză dosar 200 lei, comision de administrare lunară cont curent asociat creditului zero lei (cost valabil pe perioada deținerii unui pachet de produse și servicii) și asigurarea de viaţă: 0,09% pe lună, percepută la soldul creditului (dacă optezi pentru asigurarea distribuită de BRD, în calitate de agent afiliat al Asiguratorului BRD Asigurări de Viață). În cazul în care renunți la pachetul de produse și servicii, comisionul de administrare lunară cont curent devine 6 lei. Detalii privind pachetele de produse și servicii găsești pe brd.ro/carduri și conturi/pachete de cont curent.

Comisioane şi dobânzi