Actualizează-ți de acasă datele cu caracter personal în doar câteva minute.

Formular de căutare

Octet

OCTET

Prin parteneriatul cu Octet Europe, o premieră în România cât și la nivel european, ai posibilitatea să accesezi ușor și gratuit o platformă online, prin intermediul căreia poți face achiziții de la furnizori internaționali în deplină siguranță.

Avem cele mai bune soluții pentru afacerea ta!

De ce Octet?

Platforma îți oferă un nivel sporit de siguranță atunci când ai nevoie să identifici noi parteneri în străinătate și totodată să accesezi piețele externe.

Prin intermediul platformei te poți conecta cu furnizori din Europa, Asia sau America, Octet facilitându-ți relația de afaceri și făcând tranzacțiile comerciale (B2B) mai simple și mai sigure.

Cu cardurile BRD Business Mastercard, beneficiezi de un discount de 10% din valoarea comisionului standard (comision perceput de Octet pentru plățile realizate prin platformă).

Beneficii

 

Octet te ajută să-ți cunoști partenerul de afaceri

Fiecare companie înrolată pe platforma Octet trece printr-un proces de cunoaștere a clientelei efectuat într-o manieră profesionistă. Companiile sunt verificate prin sisteme de combatere a spălării banilor (Anti-Money Laundering), de cunoaștere a clientelei (Know Your Customer), de finanțare împotriva terorismului (Counter Terrorism Financing), dar și prin intermediul sancțiunilor economice (Economic Trade Sanctions) pentru a reduce riscul pentru toate parțile implicate.

Pentru anumite cazuri, Octet verifica existența licențelor de export în concordanță cu legislația respectivei țări.

 

Octet te ajută să îți organizezi mai bine corespondența comercială

Ai vizibilitatea completă a întregului istoric al achiziției, de la comanda de cumpărare până la documentele de plată. Schimbul de documente se realizează în timp real, într-un mediu transparent și sigur. Corespondența de negociere este înlocuită de mesaje transmise prin platformă, care pot fi oricând recitite de către ambele părți.

 

Siguranța plăților

Autentificarea în platformă se face pe baza de user și parolă, combinat cu 2 Factor Authentification (PIN unic transmis pe adresa de email înregistrată în platformă) pentru fiecare utilizator, în acest fel poți identifica cu ușurință persoana care a transmis documente sau instrucțiuni de plată, riscul de fraudă fiind astfel diminuat.

 

Plata furnizorilor cu ajutorul cardului tău BRD Business Mastercard

Plata prin card în comerțul internațional este o premieră, întrucât nu toți furnizorii au opțiunea de acceptare la plată a cardurilor. Octet facilitează acest mod de plată pentru posesorii de Carduri BRD Business Mastercard.

Costul standard de procesare a tranzacțiilor pe platforma Octet este de 3% per tranzacție. Cu cardul tău BRD Business Mastercard vei beneficia de o reducere de 10% din valoarea comisionului standard de procesare a tranzacțiilor pe platforma Octet, astfel vei plăti un comision de 2.7% per tranzacție.

Cum poți accesa platforma?

Te poți înregistra gratuit pe platforma Octet, accesând: https://eu.platform.octet.com/Register.aspx