Formular de căutare

Expresso Renovare

REDECOREAZĂ SAU RENOVEAZĂ CU CREDITUL EXPRESSO

 

Renovarea, un proces laborios, care poate deveni costisitor și uneori frustrant, dacă nu urmezi pașii potriviți. Iată câteva sfaturi de la care să pornești, pentru a-ți face viața mai ușoară.

Dacă ești hotărât, nu uita, îți poți lua creditul online foarte ușor.

Ia-ți creditul 100% online


Înainte să stabilești bugetul de renovare, e indicat să faci o evaluare inițială. Astfel, vei afla valoarea actuală a proprietății, pentru a estima un buget realist de renovare, să descoperi anumite defecte ale instalațiilor, să afli structura pereților, pentru a-ți da seama cum poți recompartimenta locuința, ce reparații mai ai de făcut, dar și costurile estimative ale acestora.
Chiar și când angajezi un designer profesionist (dar dacă nu, cu atât mai mult), e bine să ai un plan general despre elementele care-ți vor compune fiecare cameră. Așadar, adună poze cu piese de mobilier, decorațiuni și electrocasnice pe care ți le dorești și adaugă-le într-un moodboard. În cazul în care renovezi întreg apartamentul, fă-ți un moodboard pentru fiecare cameră. Un tool ușor de utilizat este platforma Pinterest, unde poți găsi și tot felul de idei.
E destul de greu să-ți faci un calcul precis al costurilor, dar poți face o estimare. Adună materialele de lucru, precum grundul, gletul, adezivul, var sau amorsa, piesele de mobilier dorite sau finisajele. Adaugă și costul manoperei, apoi încă 10-15% pentru cheltuieli neprevăzute.
În cazul în care nu ai timpul, forța de muncă și priceperea la dispoziție în familie, e indicat să găsești un meșter bun. Chiar dacă faci tu o parte din treabă, oricum ai nevoie de un meșter calificat pentru treburi precum montarea faianței, refacerea instalațiilor sau tencuitul pereților. Grupurile de Facebook de profil amenajări interioare sau site-urile specializate în meșteri pot fi un punct bun de pornire pentru recomandări. Găsește un meșter bun, recomandat de alții și cu prețul conform cu bugetul tău și poți să te apuci de treabă.
Dacă nu vrei să trăieși cu șantier în casă timp de mai multe luni, e indicat, dacă-ți permite bugetul, să renovezi toate camerele dintr-o bucată. Astfel, poți pleca de acasă câteva zile sau săptămâni în timp ce se desfășoară renovarea și scapi de o grijă.

În final, nu uita să-ți anunți și vecinii despre planurile tale de renovare. Mai bine să apelezi la bunăvoința lor decât să constate cu surprindere bormașina de la 9 dimineața.

Renovarea și reamenajarea pot fi procese de durată, dar cu puțină atenție și multă implicare, vei ajunge la casa visurilor tale încadrându-te într-un buget rezonabil.
card
Mulțumim, am primit cererea ta!

Toate câmpurile marcate cu * sunt obligatorii!


BRD

*Rata dobânzii este cuprinsă între 6,45% și 15,54% și este oferită clienților în funcție de o serie de elemente avute în vedere în analiza cererii de credit, precum istoricul relației cu banca, vechimea și stabilitatea la locul de muncă, constanta veniturilor, existenta unui istoric de creditare și modul în care au fost rambursate creditele deținute până în prezent etc. 

Exemplu reprezentativ valabil la 10.01.2022, calculat pentru un credit de nevoi personale EXPRESSO, în valoare de 35.000 lei, acordat pe o perioadă de 5 ani și rambursat în 60 de rate lunare egale, cu încasarea venitului în cont BRD și contractarea unui pachet de produse și servicii: dobândă fixă de 7,99%/ an, DAE 9,73%, valoarea primei sume lunare de plată 741 lei, ulterior descrește ca urmare a diminuării primei de asigurare, valoarea totală plătibilă 43,793.66 lei, care include comision de analiză dosar 200 lei, administrare lunară cont curent asociat creditului zero lei (cost valabil pe perioada deținerii unui pachet de produse și servicii) și asigurarea de viaţă: 0,09% pe lună, percepută la soldul creditului (dacă optezi pentru asigurarea distribuită de BRD, în calitate de agent afiliat al Asiguratorului BRD Asigurări de Viață). În cazul în care renunți la pachetul de produse și servicii, comisionul de administrare lunară cont curent devine 5 lei.

Înainte de a lua decizia de a te împrumuta, analizează caracteristicile și implicațiile creditului. Asigură-te că ai înțeles riscurile asociate contractelor de credit, în principal cu privire la fluctuația veniturilor tale.