Formular de căutare

Înapoi la Newsroom

Programul de Emisiuni de titluri de stat FIDELIS emise de Ministerul Finantelor, denominate in Lei si Euro, destinate exclusiv persoanelor fizice – Editia noiembrie 2021

16 Nov 2021

BRD – Groupe Société Générale S.A. a fost desemnată, alături de BT Capital Partners și BCR, să intermedieze emisiunile de titluri de stat denominate în RON și EUR care se adresează exclusiv persoanelor fizice

 

Emisiunile de titluri de stat ale Ministerului Finanțelor, se adresează exclusiv investitorilor persoane fizice rezidente şi nerezidente pe teritoriul României.

Titlurile de stat vor fi emise în RON pentru maturități de 1 și respectiv 3 ani și în EUR pentru o maturitate de 5 ani.

Investitorii interesați, pot solicita informații sau pot subscrie în cadrul perioadei de subscriere 18 noiembrie - 10 decembrie 2021, folosind următoarele mijloace:

Pentru subscrierea prin BRD a titlurilor de stat emise în EUR, investitorul trebuie să dețină un contract valid de servicii de intermediere de investiții financiare semnat cu BRD.

 

DETALIILE PRINCIPALE ALE PROGRAMULUI DE EMISIUNI DE TITLURI DE STAT PENTRU INVESTITORII PERSOANE FIZICE

 

Investește inteligent în titlurile de stat FIDELIS emise de Ministerul Finanțelor, în Lei și Euro!

Cititi Prospectul si Termenii Finali inainte de a subscrie!

Prospectul a fost publicat in data de 14 iulie 2020 si poate fi accesat in format electronic pe website-ul Emitentului www.mfinante.ro, al Bursei de Valori Bucuresti www.bvb.ro și pe website-urile intermediarilor ofertei, inclusiv pe website-ul BRD – Groupe Societe Generale S.A. la adresa www.brd.ro/mfp.

In pregatirea Prospectului si a Termenilor Finali, Banca a folosit informatii disponibile din surse publice. Acestea nu au fost verificate, iar membrii Bancii sau ai oricarei alte parti implicate, nu ofera nicio declaratie sau garantie, explicita sau implicita, in legatura cu caracterul exact sau complet al informatiilor.

Titlurile de stat vor fi oferite numai pe teritoriul Romaniei exclusiv investitorilor persoane fizice rezidente si nerezidente.

Banca nu a efectuat sau obtinut nicio verificare independenta a informatiilor obtinute din surse externe. Nu ne asumam nicio responsabilitate sau raspundere (explicita sau implicita) in legatura cu nicio eroare, omisiune sau declaratie eronata facuta in cadrul Prospectului ori a Termenilor Finali, cu exceptia cazurilor de frauda sau a oricarei alte raspunderi care nu poate fi exclusa in mod legitim.

Orice puncte de vedere, opinii sau concluzii continute in Prospect si in Termenii Finali sunt doar indicative, nu reprezinta consultanta pentru investitii sau o recomandare de a investi in instrumente financiare, nu se bazeaza pe cercetari independente si nu reprezinta niciun angajament din partea Bancii.

Acest document nu constituie si nici nu poate fi utilizat in legatura cu vreo oferta de a vinde, invitatie in vederea achizitionarii de Titluri de stat sau solicitare a unei oferte de cumparare a instrumentelor financiare puse la dispozitie prin oferta. Prezentul document nu poate fi utilizat pentru, sau in legatura cu, si nu reprezinta o oferta catre, sau o solicitare facuta de, orice persoana in orice jurisdictie sau in orice imprejurare in care o astfel de oferta sau solicitare nu este autorizata sau este ilegala. Atat distribuirea acestui document cat si vanzarea Titlurilor de stat in anumite jurisdictii, pot fi restrictionate prin lege.

Continutul acestui document poate fi modificat sau schimbat in orice moment, iar Banca nu va notifica cu privire la aceste schimbari sau modificari.

Avantajele comerciale sau oportunitatea sau profitabilitatea asteptata sau beneficiile oricarei tranzactii descrise in acest document ar trebui determinate in mod independent de catre investitor. Orice astfel de determinare trebuie sa implice o evaluare a aspectelor legale, fiscale, contabile, de reglementare, financiare, de credit si a altor aspecte conexe oricarei astfel de tranzactii, realizata de catre investitor, in baza informatiilor pe care le considera adecvate. Banca nu poate fi facuta raspunzatoare pentru continutul informatiilor si recomandarilor pe care investitorul nu le poate obtine.

O investitie in Titluri de stat implica anumite riscuri inerente, incluzand, fara a se limita la: modificari legislative, inclusiv modificari ale regimului fiscal aplicabil sau riscuri legate de fluctuatia preturilor in piata relevanta, fluctuatia ratelor de schimb, fluctuatia ratelor de dobanda. Investitorii trebuie sa aiba in vedere aceste riscuri, impreuna cu informatiile cuprinse in Prospect si in Termenii Finali, inainte de a decide sa subscrie Titluri de stat in cadrul prezentei oferte.

Pentru a accesa Prospectul și documentele Programului de Emisiuni de titluri de stat FIDELIS, apăsați aici

Articole asemănătoare

Startupul câștigător al premiului de 350.000 de euro va fi anunțat pe 24 noiembrie, în cadrul Spotlight Pitch Day

  București, 17 noiembrie 2021 - Pe 24 noiembrie, How to Web va anunța startup-ul câștigător...

află detalii

REZULTATELE GRUPULUI BRD ÎN PRIMELE 9 LUNI DIN 2021: ACTIVITATE COMERCIALĂ EXCELENTĂ PE TOATE LINIILE DE BUSINESS

Principalele tendințe comerciale și indicatori financiari ai BRD Groupe Société Générale la 30 septe...

află detalii

Programul unităţilor şi operaţiunile disponibile pentru clienţii BRD în ziua de sâmbătă, 23 octombrie 2021

Pentru a creşte calitatea serviciilor noastre, sâmbătă, 23 octombrie 2021, începând de la ora 1...

află detalii