Instrumente utile

In aceasta sectiune gasiti calculatoare de credite si depozite, puteti afla cursurile valutare, locatiile sucursalelor si ATM-urilor BRD precum si multe alte sfaturi si informatii utile.

Cardul tau poate fi utilizat pentru a face cumparaturi, plati facturi, rezervari direct de pe Internet, in conditii de maxima siguranta.
Pentru a-ti proteja tranzactiile online este suficient sa activezi cardul in E-Commerce BRD si sa obtii o parola suplimentara pentru sporirea securitatii


Avantaje:


  • activarea este gratuita si nu necesita semnarea vreunui contract sau deplasarea la banca;
  • beneficiezi de avantajele 3D Secure - cel mai inalt standard de securizare a platilor pe Internet creat de organizatiile internationale de carduri MasterCard si Visa .

Cum activezi serviciul E-Commerce BRD?


  • Pe brd.ro sau direct in timpul cumparaturii online prin „Activation during shopping”, serviciu ce permite activarea cardului in 3D Secure chiar in timpul cumparaturii printr-o pagina securizata.
  • In functie de tipul cardului pe care il detii, selecteaza una din cele doua optiuni disponibile de activare online:
    MasterCard sau Visa.
  • In ecranul de autentificare preliminara introduci: numarul cardului, data expirarii, codul numeric personal si parola initiala. Aceasta parola este formata din primele doua litere ale numelui, ultimele 6 cifre ale codului numeric personal si ultimele 6 cifre ale numarului de card.
  • Pentru finalizare stabileste un nume de utilizator, o parola 3D Secure si un mesaj de intampinare din pagina de autentificare.

Retine parola definita! O vei folosi la fiecare plata online!

Utilizand E-Commerce BRD, datele cardului tau nu vor putea fi cunoscute in niciun moment de vanzatorul virtual.
Se evita astfel orice situatie in care o tranzactie ar putea fi realizata fara acordul tau.

© 2016 BRD. Acest site este proprietatea BRD - Groupe Societe Generale. Toate drepturile rezervate.