Instrumente utile

In aceasta sectiune gasiti calculatoare de credite si depozite, puteti afla cursurile valutare, locatiile sucursalelor si ATM-urilor BRD precum si multe alte sfaturi si informatii utile.

Cardul tau poate fi utilizat pentru a face cumparaturi, plati facturi, rezervari direct de pe Internet, in conditii de maxima siguranta. 3D Secure reprezinta cel mai inalt standard de securizare a tranzactiilor pe internet. Poti identifica daca site-ul comerciantului are implementat acest serviciu prin afisarea log-urilor MasterCard SecureCode Verified by VISA.


Avantaje:

  • activarea 3D Secure se face automat si gratuit pentru cardul tau BRD;
  • beneficiezi de avantajele celui mai inalt standard de securizare a platilor pe Internet creat de organizatiile internationale de carduri MasterCard si Visa.


Noutati despre efectuarea platilor pe Internet prin 3D Secure

Am simplificat modul in care utilizezi cardul tau BRD pentru platile pe Internet si am sporit gradul de securitate. Astfel, nu mai este necesara memorarea unei parole. Pentru tranzactiile pe care le realizezi la comerciantii care au implementat serviciul 3DSecure, vei primi prin SMS un cod unic de validare a tranzactiei.

In cazul in care ai setat deja o parola pentru tranzactiile pe Internet, aceasta a fost inlocuita de codul unic transmis prin SMS de fiecare data cand vei realiza o tranzactie pe un site securizat 3DSecure. Pentru primirea codului unic tot ceea ce trebuie sa faci este sa te asiguri ca ai un numar de telefon mobil valid, declarat la BRD.

Iata cum se va derula tranzactia:

Comisioane cu 50% mai mici

In ecranul de plata va trebui sa alegi numarul de telefon mobil pe care vei primi codul unic de validare a tranzactiei.

In cazul in care nu ai inregistrat niciun numar de telefon in baza de date a bancii sau niciunul dintre numerele afisate nu mai este de actualitate, te rugam sa ne contactezi prin serviciul MyBRD Contact sau in orice agentie BRD pentru a defini un nou numar de telefon si, implicit, a finaliza tranzactia.

MyBRD Contact este disponibil la numerele de telefon: 0 800 803 803 (apel gratuit in reteaua fixa TELEKOM), +4 021 302 61 61 (numar cu tarif normal) sau *BANCA (*22622 - apel cu tarif normal in retelele Orange si Vodafone), accesibile de luni pana duminica intre orele 08.00-22.00.

Acces la orice ora

Vei primi codul unic de validare prin SMS pe numarul de telefon mobil declarat la banca.

Asistenta online sau prin MyBRD Contact

Confirmi tranzactia introducand codul unic in ecranul de plata. Codul se emite pentru fiecare tranzactie online si este valabil timp de 15 minute.

Utilizand 3D Secure, datele cardului tau nu vor putea fi cunoscute in niciun moment de vanzatorul virtual. Se evita astfel orice situatie in care o tranzactie ar putea fi realizata fara acordul tau.

© 2016 BRD. Acest site este proprietatea BRD - Groupe Societe Generale. Toate drepturile rezervate.