Formular de căutare

În siguranţă

Cardul tău poate fi utilizat pentru a face cumpărături, plăţi facturi, rezervări direct de pe Internet, în condiţii de maximă siguranţă. 3D Secure reprezintă cel mai înalt standard de securizare a tranzacţiilor pe internet. Poţi identifica dacă site-ul comerciantului are implementat acest serviciu prin afişarea log-urilor.

MasterCard SecureCode Verified by VISA


Avantaje

  • activarea 3D Secure se face automat şi gratuit pentru cardul tău BRD;
  • beneficiezi de avantajele celui mai înalt standard de securizare a plăţilor pe Internet creat de organizaţiile internaţionale de carduri Mastercard şi Visa.

Am simplificat modul în care utilizezi cardul tău BRD pentru plăţile pe Internet şi am sporit gradul de securitate.

IATĂ CUM SE VA DERULA TRANZACȚIA:

1. Plătești online cu cardul tău BRD

Dupa introducerea datele de card, in ecranul de plată va trebui sa introduci parola initiala, ultimele 6 caractere din CNP

2. Alegi noua parolă

Vei seta o noua parolă, pe care o vei folosi pentru toate tranzacțiile viitoare cu cardul pe Internet. Îți recomandăm să îți alegi cu grijă noua parolă, deoarece va fi necesară la validarea fiecarei plăți online.

3. Alegi/verifici numarul de telefon pe care sa primesti codul unic prin SMS

În cazul în care ai mai multe numere de telefon declarate la bancă, îl selectezi pe cel pe care dorești să primești codul unic de validare a tranzacției.

În cazul în care nu ai înregistrat niciun număr de telefon în baza de date a băncii sau niciunul dintre numerele afișate nu mai este de actualitate, te rugăm să ne contactezi în orice agenție BRD pentru a defini un nou număr de telefon și, implicit, a finaliza tranzacția.

4. Primești codul de validare

Introduci codul unic de validare primit prin SMS pe numărul de telefon mobil declarat la bancă.
Confirmi tranzacția introducând codul unic în ecranul de plată. Codul se emite pentru fiecare tranzacție online și este valabil timp de 15 minute.

Important! Confirmarea tranzacției duce și la modificarea cu succes a noii parole.
Dacă ai uitat parola, ai posibilitatea de a o reseta prin apăsarea butonului “Am uitat parola”.

 


Utilizând 3D Secure, datele cardului tău nu vor putea fi cunoscute în niciun moment de vânzătorul virtual. Se evită astfel orice situaţie în care o tranzacţie ar putea fi realizată fără acordul tău.