Completează formularul de aici pentru a solicita amânarea ratelor în condițiile OUG 37.

Formular de căutare

În siguranţă

Cardul tău poate fi utilizat pentru a face cumpărături, plăţi facturi, rezervări direct de pe Internet, în condiţii de maximă siguranţă. 3D Secure reprezintă cel mai înalt standard de securizare a tranzacţiilor pe internet. Poţi identifica dacă site-ul comerciantului are implementat acest serviciu prin afişarea log-urilor.

MasterCard SecureCode Verified by VISA


Avantaje

  • activarea 3D Secure se face automat şi gratuit pentru cardul tău BRD;
  • beneficiezi de avantajele celui mai înalt standard de securizare a plăţilor pe Internet creat de organizaţiile internaţionale de carduri MasterCard şi Visa.

Am simplificat modul în care utilizezi cardul tău BRD pentru plăţile pe Internet şi am sporit gradul de securitate. Astfel, nu mai este necesară memorarea unei parole. Pentru tranzacţiile pe care le realizezi la comercianţii care au implementat serviciul 3D Secure, vei primi prin SMS un cod unic de validare a tranzacţiei.

În cazul în care ai setat deja o parolă pentru tranzacţiile pe Internet, aceasta a fost înlocuită de codul unic transmis prin SMS de fiecare dată când vei realiza o tranzacţie pe un site securizat 3D Secure. Pentru primirea codului unic tot ceea ce trebuie să faci este să te asiguri că ai un număr de telefon mobil valid, declarat la BRD.

Iată cum se va derula tranzacţia:

1. Plătești online cu cardul tău BRD

În ecranul de plată va trebui sa alegi numărul de telefon mobil pe care vei primi codul unic de validare a tranzacţiei.

În cazul în care nu ai înregistrat niciun număr de telefon în baza de date a băncii sau niciunul dintre numerele afişate nu mai este de actualitate, te rugăm să ne contactezi prin serviciul MyBRD Contact sau în orice agenţie BRD pentru a defini un nou număr de telefon şi, implicit, a finaliza tranzacţia.

MyBRD Contact este disponibil la numerele de telefon:
0 800 803 803 (apel gratuit în reţeaua fixă TELEKOM),
+4 021 302 61 61 (număr cu tarif normal) sau
*BANCA (*22622 - apel cu tarif normal în reţelele Orange şi Vodafone), accesibile de luni până duminică între orele 08.00-22.00

2. Primește codul de validare

Vei primi codul unic de validare prin SMS pe numărul de telefon mobil declarat la bancă.

3. Confirmi tranzacția

Confirmi tranzacţia introducând codul unic în ecranul de plată. Codul se emite pentru fiecare tranzacţie online şi este valabil timp de 15 minute.


Utilizând 3D Secure, datele cardului tău nu vor putea fi cunoscute în niciun moment de vânzătorul virtual. Se evită astfel orice situaţie în care o tranzacţie ar putea fi realizată fără acordul tău.