BRD Office - internet banking pentru companii

Gestionare

de la distanţă a conturilor bancare şi a celor deschise la Trezoreria Statului

Acces

în timp real la situaţia conturilor şi procesarea online a operaţiunilor

Mobilitate

şi uşurinţă în utilizarea aplicaţiei

Asistenţă

şi suport de specialitate

Reduceri de 35%

la transferurile iniţiate prin acest canal

Transferuri multiple

efectuarea de transferuri multiple pentru plata salariilor

Acces

pentru multiplii utilizatori în cadrul unui singur abonament

Acordarea de drepturi

diferenţiate angajaţilor utilizatori ai serviciului

Cum funcţionează

BRD@ffice este serviciul de Internet banking care vă oferă acces în timp real la conturi în condiţii de deplină securitate şi mobilitate, 24 h din 24, 7 zile din 7. 

BRD@ffice este soluţia ideală pentru afacerea dumneavoastră dacă aveţi nevoie de efectuarea unui transfer în cel mai scurt timp şi nu aveţi cum să ajungeţi la bancă. Prin utilizarea BRD@ffice acesta este procesat instant, imediat ce confirmaţi semnarea lui.

Serviciul funcţionează prin simpla conectare la adresa www.brdoffice.ro şi introducerea elementelor de securitate alocate fiecărui utilizator.

Cum deveniți client

Subscrieţi serviciului BRD@ffice completând documentele necesare în orice unitate BRD sau completând formularul online disponibil mai jos.

Astfel, unul dintre teleconsilierii noştri vă va contacta în cel mai scurt timp în vederea:

- oferirii informaţiilor necesare
- preluării cererii de aderare
- stabilirii unei întâlniri cu un reprezentant al băncii pentru finalizarea contractului

 

Pentru confirmarea aderării la BRD@ffice, la sediul BRD veţi primi un exemplar al contractului format din:

- Cererea de aderare
- Condiţii Generale de aderare
- Anexele aferente

Securitate

Securitatea conturilor dumneavoastră ne preocupă în mod constant, de aceea serviciul BRD@ffice utilizează criptarea cu chei publice RSA pe 2048 biţi, una dintre cele mai avansate tehnologii disponibile pentru securizarea tranzacţiilor online. Criptarea este un proces care transformă informaţiile confidenţiale într-un şir de caractere indescifrabil înainte de a fi trimise prin internet, asigurând în acelaşi timp un canal sigur de transmisii de date confidenţiale între sistemul băncii şi browserul dumneavoastră de internet.
  

BENEFICIAŢI DE SOLUŢII COMPLETE DE SECURITATE PENTRU PROTECŢIE SUPLIMENTARĂ!

- Având în vedere ameninţările din mediul virtual, vă recomandăm cu încredere ca pe calculatorul pe care îl folosiţi pentru a accesa aplicaţia BRD@ffice să aveţi instalate soluţile de securitate oferite de partenerii noştri.
- Trusteer Rapport, soluţie de securizare a browser-ului Internet ce funcţionează în paralel cu soluţia antivirus împotriva atacurilor informatice ce implică furt de date, ameninţări de tip malware sau alte ameninţări care folosesc browser-ele pentru comiterea unor fraude online. Click aici pentru detalii legate de Trusteer Rapport şi aici pentru Întrebări şi răspunsuri frecvente.

 

VERIFICAŢI DACĂ SITE-ul PE CARE VĂ AFLAŢI ESTE UNUL SECURIZAT!

- Puteţi verifica cu usurinţă dacă vă aflaţi pe un site securizat: litera "s" trebuie sa apară întotdeauna în bara de adresă a browserului dumneavoastră după "http". Prin urmare, adresa site-ului prin care aveţi acces la conturi trebuie să înceapă cu: https://www.brdoffice.ro
- Atunci când treceţi de la o pagină securizată (https) la una nesecurizată (http), browserul dumneavoastră va afişa un mesaj de avertizare. NU introduceţi Codul de utilizator şi parola după primirea unui astfel de mesaj.

 

VERIFICAŢI CERTIFICATUL DE SECURITATE AL SITE-ului!
 

Atunci când vă conectaţi la BRD@ffice, înainte de a introduce codul de utilizator şi parola, utilizatorii trebuie să verifice urmatoatele aspecte:

- Site-ul BRD@ffice este securizat. Puteţi verifica cu usurinţă dacă vă aflaţi pe un site securizat: litera "s" trebuie sa apară întotdeauna în bara de adresa a browserului dumneavoastră după "http". Prin urmare, adresa site-ului prin care aveţi acces la conturi trebuie să înceapă cu: https://www.brdoffice.ro
- De asemenea, pentru a stabili dacă respectiva conexiune este securizată, se va verifica că este închis lacătul din dreapta barei de adrese.
- Menţionăm că, atunci când treceţi de la o pagină securizată (https) la una nesecurizată (http), browserul dumneavoastră va afişa un mesaj de avertizare. NU introduceţi Codul de utilizator şi parola după primirea unui astfel de mesaj.
- Pentru Internet Explorer, din meniul File alegeţi opţiunea Properties. În fereastra care se deschide verificaţi dacă secţiunea "Connection" conţine parametrii securizării utilizate: TLS 1.2, 3DES with 168 bit encryption (High); RSA with 2048 bit exchange. Apoi apasaţi butonul "Certificates" şi verificaţi dacă certificatul emis are caracteristicile: Issued to: www.brdoffice.roIssued by: Symatec Class 3 Secure Server CA – G4. Verificati daca tab-ul "Certification Path" contine: Symatec Class 3 Secure Server CA – G4 si This certification is ok în sectiunea Certificate status
- Pentru Internet Explorer, selectând imaginea lacătului din partea dreaptă a barei de adrese, obţineţi imaginea de mai jos care conţine textul:VeriSign has identified this site as: www.brdoffice.ro

Întrebări frecvente

Se pot efectua tranzacţii şi seara sau în weekend?
Pentru că BRD@ffice este disponibil 24 de ore din 24, 7 zile din 7, transferurile intrabancare sunt procesate în timp real conform orelor limită comunicate. Celelalte tipuri de tranzacţii iniţiate în acest interval vor fi procesate în urmatoarea zi lucrătoare.    

Poţi efectua tranzacţii şi în străinătate?
Sigur. Puteţi efectua plăţi către orice beneficiar, indiferent de banca la care acesta are deschis contul, cu condiţia respectării regimului valutar şi a cunoaşterii detaliilor minime pentru care transferul să poată fi efectuat (numele beneficiarul, numărul de cont şi, după caz, codul SWIFT al băncii la care este deschis contul acestuia).    

Există un număr maxim de utilizatori ?
Nu există un număr maxim de utilizatori desemnaţi.    

Este posibil să acord utilizatorilor desemnaţi drepturi de a efectua tranzacţii doar pe anumite conturi?
Da. Puteţi defini diferenţiat drepturile fiecărui utilizator prin completarea fomularelor specifice.