Formular de căutare

BRD Asset Management

Structura capitalului

BRD - Groupe Société Générale: 99,97%

 

BRD Asset Management SAI SA a luat naștere în anul 2000 sub numele SG Asset Management SAI, fiind filială a Société Générale — Asset Management Paris, denumirea actuală având-o din anul 2008, când BRD Groupe Société Générale devine acționarul majoritar. Primul fond deschis de investiții lansat a fost BRD Simfonia, în anul 2001.


După câțiva ani am mai lansat cinci fonduri: BRD Obligațiuni, BRD Acțiuni, BRD Diverso, BRD Euro Fond și BRD Index (actualul BRD Global). În anul 2015 un nou fond se alătură celor 6 din portofoliu: BRD USD Fond fiind și primul fond în dolari administrat de noi. Anul 2017 aduce în oferta BRD Asset Management SAI posibilitatea de a investi în EUR atât în BRD Acțiuni, cât și în BRD Diverso iar din octombrie 2019 se lansează o nouă clasă în EUR pentru BRD Global, denumită BRD Global Clasa E. Anul 2020 aduce în portofoliul de produse un alt fond, BRD Simplu. În 2022, un an cu multe provocări, am lansat cele mai recente fonduri de investiții, BRD Orizont 2035, BRD Orizont 2045, BRD Euro Simplu si BRD Oportunități.


De-a lungul timpului, BRD Asset Management SAI și-a consolidat poziția în piață prin profesionalism și adaptarea constantă a produselor la nevoile clienților.