Actualizează-ți de acasă datele cu caracter personal în doar câteva minute.

Formular de căutare

Sport

Iubim sportul pentru că ne oferă o călătorie pasionantă, cu momente frumoase, momente mai grele, cu eroi care câştigă, îşi atrag fani sau dimpotrivă se luptă cu momente dificile. Iubim sportul pentru că ne învaţă zi de zi cum să o luăm de la capăt când sunt momente dificile, cum să lucrăm în echipă, cum să savurăm victoriile.

Fie că este vorba de tenis sau de handbal, de sportivi confirmaţi sau de tinere talente, BRD îşi reafirmă implicarea în promovarea sportului în România.

Finanţăm sportul, eveniementele sportive care celebrează performanţa, dar ne plac în egală măsură poveştile din sport şi programele care ne preocupă să facă şi educaţie sportivă.

Susţinem competiţile de tenis : BRD Năstase Ţiriac Trophy (care în 2017 va fi întrerupt pentru un timp) şi BRD Open Bucharest, singurul turneu feminin WTA din România. 

Avem un parteneriat durabil cu Federaţia Română de Handbal, sportul de echipă care ne aduce cele mai mari satisfacţii.

Plecând de la premisa că audienţa sportului aduce mai mulţi oameni pe teren, am dezvoltat noi platforme de conţinut care susţin un nou jurnalism sportiv, educat, narativ, orientat mai mult către a explica decât către simpla transmitere a unor rezultate şi comentarii la cald. BRD Tennis Insider şi BRD Handball Insider au construit pas cu pas în jurul lor comunităţi de oameni pasionaţi de sport, care nu doar privesc de departe, ci se implică şi discută despre prezentul şi viitorul sporturilor lor preferate.