Formular de căutare

Sport

Iubim sportul pentru că ne oferă o călătorie pasionantă, cu momente frumoase, cu eroi care câştigă, îşi atrag fani sau, dimpotrivă, se luptă cu dificultățile. Iubim sportul pentru că ne învaţă în fiecare zi cum să o luăm de la capăt atunci când întâlnim greutăți, cum să lucrăm în echipă, cum să savurăm victoriile. Iubim sportivi confirmaţi și tinere talente. Ca atare, BRD îşi reafirmă implicarea în promovarea sportului în România.

 

Partenerul nostru de cursă lungă

Avem un parteneriat durabil cu Federaţia Română de Handbal, sportul de echipă care ne aduce cele mai mari satisfacţii. Din 2014, BRD susține handbalul românesc, participând la unele dintre cele mai mari performanțe ale echipei naționale feminine a României (medalie de bronz la Campionatul Mondial în 2015 și locul patru în Campionatul European în 2018). Le-am fost alături jucătoarelor de handbal fie că a fost vorba de calificările la Campionatele Mondiale sau la cele Europene, de Trofeul Carpați sau de Super Cupa României.

Unele dintre prioritățile noastre cheie sunt descoperirea de tinere talente din medii defavorizate și promovarea sportului în societatea românească - parteneriatul cu Federația de Handbal se referă și la tânăra generație, începând de la 12 ani și până la echipa națională, ceea ce ne ajută să ne consolidăm axele de educație în comunicare.

 

Ambasadoarea BRD este Cristina Neagu, cea mai bună marcatoare din istoria Campionatului European de handbal feminin, cu 303 goluri, precum şi într-un clasament combinat cu cel al Campionatului European masculin, după ce l-a depășit pe islandezul Gudjon Valur Sigurdsson (288 goluri). Neagu este la ora actuală singura jucătoare din lume care a primit de patru ori titlul de cea mai bună handbalistă, din partea IHF, în anii 2010, 2015, 2016 şi 2018.

 

Un proiect editorial dedicat performanței

În plus, BRD a lansat, în parteneriat cu platforma de jurnalism sportiv Lead.ro, „Neînvinșii”, un proiect editorial care prezintă momente importante din viețile și carierele unora dintre cei mai importanți sportivi români. Acest tip de material autobiografic și motivațional constituie o experiență diferită și pentru sportivi, care sunt invitați acum să-și scrie propria versiune a poveştii lor de succes.

Scrise la persoana I, sub forma unor eseuri personale, păstrând vocea și cuvintele fiecărui personaj portretizat, textele vorbesc despre diversele fețe ale performanței, despre drumul lung și imprevizibil dintre înfrângeri și victorii și despre munca din spatele rezultatelor mari pe care le aplaudăm pe stadioane și le admirăm la televizor.

 

Susținerea tinerilor sportivi

Din 2022, BRD este partener al proiectului GO SCHOLARSHIP, inițiat de echipa Sports HUB, proiect pornit din dorința de a le oferi tot ceea ce este mai bun tinerilor sportivi (14 – 18 ani), ca o completare a pregătirii sportive și educaționale. Cei mai competenți specialiști din mai multe zone esențiale – educație, nutriție, antrenament, recuperare, mental skills, psihoterapie, consiliere de carieră și social smartness – își pun abilitățile în slujba îmbunătățirii performanțelor sportive și școlare ale tinerilor. Deocamdată, 40 de adolescenți beneficiază de acest sistem de suport. În 2023, GO SCHOLARSHIP se va extinde la nivel național.

 

Un angajament asumat

Vom continua să susținem participarea echipelor românești la competițiile pentru persoanele cu dizabilități, fie ele interne sau internaționale. În 2022, am fost partenerii celei de-a optsprezecea ediții a Turneului Internațional de Baschet în Fotoliu Rulant "Maria" de la Oradea, cel mai longeviv eveniment destinat jocului de baschet adaptat din România, și am sponsorizat Lotul Național de Paraclimbing, asigurându-i fondurile necesare participării la Cupele Mondiale din Salt Lake City (SUA), Innsbruck (Austria) și Paraclimbing Villars (Elveția). Totodată, am susținut două turnee de tenis pentru persoanele cu dizabilități la Pitești și București, Turneele ITF BRD Kaufland Wheelchair Tenis București Open & Pitești, desfășurate în luna august. Acestea s-au bucurat de o participare numeroasă și diversă, reunind la start peste 60 de participanți din 16 țări.

 

Dacă doriți să trimiteți o cerere de sponsorizare,
vă rugăm să completați formularul:

Completați formularul