Formular de căutare

Fonduri de investiţii PFA

Economisire și investiții
Fonduri de investiţii

Vă oferim o gamă diversificată de plasamente și tehnici personalizate de gestiune.

Fondul de investiţii este soluţia ideală pentru afacerea dumneavoastră!

Fondurile de investiții vă aduc o gamă variată de beneficii:

Randament superior

comparativ cu produsele clasice de economisire

Alternativă

de diversificare a plasamentelor

Asistenţă şi consultanţă

din partea consilierilor BRD

Tipuri de fonduri de investiții

Fondurile de investiţii vă permit să investiţi pe pieţele monetare, de obligaţiuni şi acţiuni, oferindu-vă o gamă diversificată de plasamente şi tehnici personalizate de gestiune.

Fondul de investiţii este soluţia ideală pentru afacerea dumneavoastră dacă dispuneţi de resurse financiare suplimentare şi doriţi să le investiţi eficient pe o perioadă mai lungă de timp, ţinând cont de nivelul de risc şi randamentul dorit.

Pentru ce fond de investiţii puteţi opta?

 • BRD Simfonia (fost Simfonia 1)- fond deschis de investiţii, cu plasamente exclusiv în instrumente monetare şi cu venit fix. Prin caracteristicile sale (lichiditate, accesibilitate, rentabilitate), BRD Simfonia raspunde necesităţilor societăţilor de gestionare eficientă a trezoreriei, fiind o alternativî la plasamentele clasice: depozite, titluri, certificate de depozit.
   
 • BRD Obligațiuni - fond deschis de investiţii, specializat în plasamente în obligaţiuni şi instrumente monetare, ce permite obţinerea unor performanţe superioare dobânzilor bancare, acceptând un nivel de risc mediu.
   
 • BRD Euro Fond - fond deschis de investiţii denominat în Euro, cu plasamente în instrumente monetare şi cu venit fix, care permite obţinerea unor performanţe peste dobânzile bancare, acceptând un nivel de risc scăzut.
   
 • BRD USD Fond - fond deschis de investiţii denominat în USD, cu plasamente în instrumente monetare şi cu venit fix, care permite obţinerea unor performanţe peste dobânzile bancare, acceptând un nivel de risc mediu-scăzut.
   
 • BRD Acțiuni (fost Actiuni Europa Regional)- fond deschis de investiţii cu o politică de investiţii specializată în acţiuni, cu randament potenţial mai ridicat, acceptând un nivel de risc mediu-ridicat.
   
 • BRD Diverso (fost Diverso Europa Regional) - fond deschis de investiţii specializat în plasamente diversificate, ce permite obţinerea unor performanţe superioare dobânzilor bancare, acceptând un nivel de risc corespunzător.
   
 • BRD Index (fost Index Europa Regional) - fond de investiţii în actiuni de tip Index Tracker, ce permite obţinerea unor performanţe peste dobânzile bancare, acceptând un nivel de risc mediu-ridicat.

 

Întrebări frecvente

Ce presupune răscumpărarea unităţilor aferente fondurilor de investiţii ?

La răscumpărarea unităţilor aferente fondurilor de investiţii, trebuie să aveţi în vedere că:

 • se poate face oricând, de la orice unitate BRD, prin completarea unei Cereri de răscumpărare;
 • la operaţiunile de răscumpărare, fondurile pot percepe comisioane de răscumpărare, conform Prospectului;
 • se pot răscumpăra unităţi de fond şi fracţiuni de unităţi conform Prospectului, dar minim o unitate. În cazul în care, în urma unei operaţiuni de răscumpărare, ramâne mai puţin de 1 unitate de fond în contul de titluri, fracţiunea trebuie răscumpărată în mod obligatoriu;
 • încasarea sumelor în urma operaţiunii de răscumpărare se face prin virament bancar în contul curent.

Documente

Regulament campanie de diversificare a economiilor 01.04 - 30.06.2017 descarcă