Formular de căutare

Înapoi la Newsroom

Programul unitatilor BRD in perioada Sarbatorilor Pascale

09 Apr 2015

In zilele de 12 si 13 aprilie 2015, majoritatea agentiilor BRD vor fi inchise, cu exceptia  unor unitati situate in centrele comerciale si aeroportul Henri Coanda, care vor lucra conform unui program special (click aici pentru a descarca programul special in format XLS).
 
In perioada Sarbatorilor Pascale, Contact Center-ul BRD va functiona dupa urmatorul program:
 
Serviciul MyBRDContact este apelabil la numerele de telefon:
si prin email, la adresa MyBRDContact@brd.ro.
 
BRD-Groupe Societe Generale este cea de-a doua banca din Romania dupa totalul activelor si banca nr. 1 pe piata romaneasca a creditelor sindicalizate. BRD – Groupe Société Générale are 2,3 milioane de clienti si opereaza o retea de aproximativ 870 de unitati. Cu peste 2,3 milioane de carduri valide si o retea de acceptare de peste 25.000 de POS-uri si 1.500 de ATM-uri, BRD este banca nr. 1 pe piata romaneasca a cardurilor. Cu operatiuni de factoring de peste 960 milioane de euro in 2014, BRD este liderul pieţei de factoring din Romania.
 
BRD face parte din Grupul Société Générale, unul dintre cele mai mari grupuri europene de servicii financiare. Grupul are 148.000 de angajaţi in 76 de tari si 32 de milioane de clienti in intreaga lume, in trei activitati-cheie:
- Retail banking in Franta
- Retail banking international, servicii financiare si asigurari
- Corporate & investment banking, private banking, administrare de active si servicii pentru investitori

Articole asemănătoare