Actualizează-ți de acasă datele cu caracter personal în doar câteva minute.

Formular de căutare

SMALL BUSINESS

#Alăturidetine

Dacă ești clientul nostru Small Business și te afli în carantină/ izolare, în România sau într-o țară străină care a impus astfel de măsuri obligatorii, noi îți oferim o soluție online** pentru a-ți deschide un pachet nou de cont curent sau pentru a-ți activa serviciile de digital banking.

**Serviciul de aderare remote/la distanță se adresează reprezentanților unei societăți cu cifra de afaceri sub 1milion de euro sau celor care se încadrează în categoriile Persoană Fizică Autorizată (PFA) sau Profesie Liberală (PL) și sunt clienți existenți BRD. Acest servicu se aplică clienților BRD aflați în carantină/izolare în România sau în țările care încadreză România ca fiind cu risc epidemiologic ridicat și impun acestora măsuri obligatorii de crantină/izolare pentru anumite perioade de timp.

Am primit cererea ta

Te rugam sa parcurgi formularul si sa te asiguri ca ai completat corect toate campurile.

Alege optiunea in care te incadrezi:

Ce produs / serviciu te intereseaza?*

Toate câmpurile marcate cu * sunt obligatorii!

Declaratii generale

Prin completarea formularului îți exprimi acordul ca banca să prelucreze datele personele furnizate, inclusiv informații din categoria celor sensibile cu privire la starea de sănătate care pot fi deduse din situația indicată (izolare/carantină) sau furnizate prin acest formular, pe care banca va avea dreptul să le utilizeze pentru analiza și încheierea contractelor bancare de furnizare a servicilor și produselor solicitate de către tine. Datele privind starea de sănătate nu vor fi prelucrate în nici un alt scop de către bancă, decât pentru validarea aderării remote/la distanță la serviciul sau produsul solicitat.