Formular de căutare

Card Platinum (Pachet Cont Curent)

PACHET DE CONT CURENT MASTERCARD
CARD PLATINUM

Nivel de confort la rang all-inclusive!

Aplică online

Economisești timpul tău!Cea mai valoroasă monedă pe care o ai.

CARD PLATINUM include o gamă largă de produse şi servicii bancare şi extrabancare exclusiviste.

ACCES LOUNGE

Ai acces în lounge-urile din aeroporturile partenere (Henri Coandă București, Cluj, Timișoara, Sibiu și Viena)

CONCIERGE

De la bilete considerate sold out, la idei de vacanțe extravagante sau hobby-uri, poți lăsa pregatirile în seama reprezentanților Concierge 24/7, iar tu te vei bucura pe deplin de experiențele dorite

CARD PRIORITY PASS

Ai acces în peste 1400 saloane VIP ale aeroporturilor din întreaga lume. În fiecare an beneficiezi de 4 intrări gratuite

PRICELESS

Ai acces la experiențe de neuitat și reduceri zilnice în orașele în care locuiești și călătorești

ASIGURĂRI ATAȘATE

Produse de asigurare create exclusiv pentru tine, cu scopul de a aduce un plus de protecție atât pentru tine, cât și celor apropiați tie

CASHBACK PE Booking.com

Rezervă-ți cazarea pe Booking.com, prin link-ul dedicat, cu Cardul Platinum și beneficiezi de cashback de până la 10%. Detalii aici

Alte beneficii

SUPLIMENTAR, CARD DE CREDIT GOLD

poți opta sumplimentar pentru un Card de Credit Gold cu ZERO comision de administrare anuală, pe toată perioada de viață a pachetului + 6 rate cu dobândă zero oriunde în lume și asigurare de călătorie inclusă

Reducere de 50% față de standard

la comisionul de analiză dosar credit

Asigurare CONFORT

cu preț preferențial, atașată cardului de debit din pachet, pentru ca bunurile tale, inclusiv documentele și/sau cheile, să fie în siguranță. Detalii aici

Asigurare de sănătate 

oferită gratuit, care îți poate fi de ajutor în momentele nedorite, când ai nevoie de spitalizare și/sau intervenții chirurgicale în caz de accident. În aceste cazuri, primești indemnizații de asigurare pe care să le folosești în cadrul spitalelor publice sau private. Detalii aici

Asigurare de călătorie în străinătate

gratuită, atât pentru tine cât și pentru membrii familiei tale. Poți consulta AICI, Documentul de prezentare, respectiv AICI, Termenii și condițiile de asigurare.

 

Economie

Încasări în lei

gratuite, nelimitate și instant* prin YOU BRD

LISTAREA ULTIMELOR 10 OPERAȚIUNI ȘI SCHIMBARE PIN CARD DEBIT

gratuite și nelimitate

Plăți intrabancare și interbancare în lei

gratuite și nelimitate, prin mobile și internet banking

 

*către conturile deschise la bănci participante la schema de plăţi instant. Mai multe detalii aici.

 

Informații suplimentare

 

Comisionul de administrare pentru CARD PLATINUM este ZERO lei/lună, cu condiția încasării de venituri recurente. Prin venit recurent se înțelege acel venit, care îndeplineşte cumulativ următoarele condiții:

1. provine din încasări cu caracter regulat : salarii, chirii, pensii, alocații, burse sau alte tipuri de venituri cu caracter regulat

2. este încasat lunar în conturile curente deținute de client la BRD

3. este în valoare de minim 12.000 lei/lună

Nu reprezintă venit recurent sumele provenite din împrumuturi acordate de Bancă, sumele provenite din depozite ajunse la maturitate, operațiunile de transfer credit realizate din conturile proprii, etc.;

În cazul neîndeplinirii condiției de încasare a veniturilor recurente anterior menționate, Banca va percepe comisionul de administrare pachet în conformitate cu Ghidul de Tarife și Comisioane.

 

Cashback până la 10%

Rezervă prin Booking.com și ai cashback până la 10%

 

Dacă deții un pachet Card Platinum Ron, poți beneficia de cashback între 4% și 10% din costul rezervării făcute prin Booking.com.

 

Află mai multe

 

Acces Priceless.com

 

Descoperă o lume plină de posibilități! Fie că vrei să savurezi o cină memorabilă alături de cei dragi în cele mai exclusiviste locații din lume sau să ai o experiență de călătorie cât mai relaxantă, intră pe platforma Priceless* și rasfoiește catalogul virtual de oferte personalizate pentru lifestyle-ul tău.

 

 

Accesează platforma

*Înregistrarea în platformă este permisă pe baza cardului BRD Mastercard din gama premium: card debit/credit BRD Mastercard Gold, card debit/credit BRD Mastercard Platinum, card debit BRD Mastercard Noir (World Elite).

Ghid de utilizare a platformei

Parcurge aici ghidul de utilizare în care gasești mai multe informații despre accesarea platformei, crearea contului și revendicarea unui experiențe din cele disponibile în platformă.

 

Întrebări frecvente

Am pregătit pentru tine o serie de întrebări frecvente. Vezi lista de întrebări frecvente.

 

Acces în business lounge cu cardul tau BRD Mastercard Platinum

Beneficiați de intrări nelimitate și gratuite pe an în Business Lounge-urile mentionate mai jos, prin simpla prezentare a cardului bancar, cu condiția efectuării a cel puțin o tranzacție POS sau e-commerce decontată în ultimele 30 de zile, dar nu mai târziu de 4 zile înaintea accesului în lounge. Atât data efectuării cât și data decontării tranzacției trebuie să fie incluse în intervalul de 30 zile menționat mai sus, dar nu mai târziu de 4 zile înaintea accesului în lounge.


În plus aveți 8 intrări pe an în fiecare aeroport, pentru invitații dumneavoastră, fară niciun cost(1 intrare = 1 invitat).

 

Aeroportul Internaţional Henri Coandă, Bucureşti-Otopeni
- Business Lounge Dacia (anterior numit “Business Lounge Tarom”) – situat în Terminalul Plecări Internaționale la etajul 2, deasupra porții 3
- Business Lounge Satelit – situat în Terminalul Plecări Internaționale la etajul 2, deasupra porții 9


 Vienna International Airport
- Vienna Lounge – situat în Terminalul 2, imediat după controlul de securitate, la etajul 2
- Sky Lounge – situat în Terminalul 3, imediat după controlul de securitate, la etajul 2


 Aeroportul Internaţional Avram Iancu Cluj-Napoca
- Business Lounge Domestic – situat în Terminalul Plecări Interne, în spațiul opus porților A2 și A3
- Business Lounge Internațional – situat în Terminalul Plecări Internaționale, în spațiul opus porților B1 și B2

Business Lounge-urile Aeroportului Internațional Avram Iancu Cluj Napoca sunt temporar închise pentru lucrări de extindere, perioada de finalizare a lucrărilor fiind luna februarie 2024.


 Aeroportul Internațional Traian Vuia Timișoara
- Business Lounge Domestic – situat in Terminalul Plecări, zboruri interne, la etajul 1
- Business Lounge Internațional – situat în Terminalul Plecări, zboruri internaționale, la etajul 1


 Aeroportul Internațional Sibiu
- Business Lounge – situat în Terminalul Plecări (imediat după controlul de securitate și punctul de trecere a frontierei)

 

Accesul este permis doar pentru carduri valide (cardul nu este blocat, declarat pierdut sau furat și poate fi folosit pentru tranzacții de plată).


Oferta este valabilă până la data de 31.12.2024.

Vă rugăm să consultați regulamentul AICI.

 

Priority Pass

În baza cardului Priority Pass aveţi de asemenea acces în peste 1400 de saloane VIP ale aeroporturilor din întreaga lume. În fiecare an beneficiaţi de 4 intrări gratuite, iar după ce le consumaţi pe acestea fiecare intrare costă 35 USD.
De aceea, vă recomandăm să păstraţi intrările Priority Pass doar pentru lounge-urile în care nu beneficiaţi de acces gratuit şi nelimitat.

Puteți consulta lista business lounge-urilor AICI

Compară pachetele

Alege pachetul potrivit nevoilor tale! Fie că vrei să scapi de grija comisioanelor și să retragi numerar de la orice bancomat, să îți poți accesa oricând situația conturilor tale și să poți realiza transferuri gratuite și nelimitate prin serviciile de mobile și internet banking sau să ai un plus de confort având asigurare de călătorie atunci când pleci în străinătate, noi îți oferim ceea ce cauți.

Compară beneficiile pachetelor noastre de cont curent și alege-l pe cel adaptat nevoilor tale.

Află mai multe

Prețul pachetului

GRATUIT/lună

dacă este îndeplinită condiția de venit recurent

50 lei/lună

dacă nu este îndeplinită condiția de venit recurent

Comisioane și dobânzi

Listă de comisioane  descarcă