Formular de căutare

Înapoi la Newsroom

CONSILIUL DE ADMINISTRAȚIE AL BRD O NUMEȘTE PE MĂDĂLINA TEODORESCU ÎN FUNCȚIA DE DIRECTOR GENERAL ADJUNCT RETAIL

08 Feb 2023

BRD anunță numirea Mădălinei Teodorescu în funcția de Director General Adjunct Retail, începând cu data de 6 martie 2023, sub rezerva aprobării Băncii Naționale a României. Ea îl va înlocui pe Radu Topliceanu, care a decis, la sfârșitul anului trecut, să accepte o altă provocare profesională în afara țării.

Mădălina Teodorescu are 28 de ani de experiență în sistemul bancar românesc și a ocupat, de-a lungul carierei, poziții de coordonare în toate ariile relevante ale business-ului de retail. Ultima poziție deținută a fost cea de Vicepreședinte coordonator al activităților retail, IMM și corporate în cadrul First Bank.

Mă bucur să-i urez bun-venit Mădălinei, un bancher cu experiență, care cu siguranță își va aduce contribuția la atingerea obiectivelor pe care le-am stabilit în planul nostru strategic, Horizons 2025”, a spus François Bloch, CEO-ul BRD Groupe Société Générale.

 

----------------------

BRD Groupe Société Générale este unul dintre liderii pieței bancare din România. Banca operează o rețea de 470 de unități și are active totale în valoare de 69 mld. lei (la 30 septembrie 2022). BRD este unul dintre liderii pieței de retail, un jucător de top pe piața de corporate banking și liderul pieței românești de factoring.

BRD face parte din Grupul Société Générale, unul dintre cele mai importante grupuri europene de servicii financiare. Société Générale are peste 117.000 de angajați în 66 de țări și sprijină zilnic 25 de milioane de clienți persoane fizice, companii și investitori instituționali din întreaga lume, oferind o gamă largă de servicii de consultanță și soluții financiare personalizate.

Ca actor social, BRD investește în cultură, educație, tehnologie și sport, sprijinind proiecte care construiesc, dezvoltă, ajută la creșterea unei noi generații și aduc valoare pe termen lung. În cadrul acestei viziuni, banca a creat Fundatia9, care coordonează platforma de jurnalism cultural Scena9 și centrul cultural Rezidența9 din București. În domeniul educației, BRD a creat Școala9, o platformă specializată în jurnalism, și sprijină programele de educație formală, precum și planurile, ideile și proiectele din sfera inovării și tehnologiei. Cea mai nouă platformă de jurnalism lansată de BRD este Mindcraft Stories, care își propune să deschidă o conversație despre știință și tehnologie în România și în întreaga lume.

Articole asemănătoare

REZULTATELE GRUPULUI BRD PENTRU PRIMUL TRIMESTRU AL ANULUI 2024

REZULTATELE GRUPULUI BRD PEntru PRIMUL TRIMESTRU AL ANULUI 2024: PERFORMANȚĂ DINAMICĂ PE TOATE LI...

află detalii

Modificări importante ale produselor și serviciilor oferite de BRD

Continuând strategia de simplificare a ofertei destinate persoanelor fizice și totodată de digitaliz...

află detalii