Formular de căutare

Înapoi la Newsroom

BRD extinde programul de procesare a operatiunilor BRD@ffice, serviciul de internet banking pentru companii

14 Jul 2013

Incepand cu luna iulie, serviciul BRD@ffice le ofera utilizatorilor un interval prelungit de procesare a platilor transmise catre banca. Astfel, ora maxima de procesare a platilor intre conturi BRD a fost extinsa de la 19:00 la 21:30. Aceasta modificare este valabila inclusiv in cazul operatiunilor initiate in weekend sau in zilele nelucratoare.

 

In ceea ce priveste platile initiate catre alte banci, ora limita pentru procesarea in aceeasi zi a fost extinsa de la 13:50 la 14:30 pentru plati de mica valoare si de la 15:00 la 15:30 pentru plati de mare valoare.

 

Serviciul BRD@ffice asigura:

 

Numarul total al utilizatorilor serviciului BRD@ffice a crescut cu 7% fata de sfarsitul lunii mai 2012, ajungand la aproximativ 50.000, in timp ce volumul mediu lunar al tranzactiilor prin serviciul BRD@ffice a depasit 1 miliard EUR.

 

„Tot mai multe companii doresc sa profite de beneficiile oferite de serviciul BRD@ffice, nevoia de servicii bancare la distanta rapide si fiabile fiind identificata ca prioritara. Dorim sa incurajam folosirea acestui serviciu oferind diferite facilitati, precum reduceri sau gratuitati”, a declarat Elena Oprea, Director Executiv Delegat in cadrul departamentului Marketing si Management Produse al BRD.

 

 

BRD-Groupe Société Générale este cea de-a doua banca din Romania dupa totalul activelor. BRD face parte din Grupul Société Générale, unul dintre cele mai mari grupuri europene de servicii financiare. Grupul are 154.000 de angajati si 32 milioane de clienti in intreaga lume, in trei activitati-cheie:

- Retail banking in Franta

- Retail banking international

- Corporate & Investment Banking

Articole asemănătoare